Meer resultaten voor artishock

 
artishock
Galerie Arti-Shock Rijswijk.
Stichting Sterk Werk. Winnifred Bastian Nadjezjda van Ittersum. Schilderijen, aquarellen en keramiek. Arti-Shock is blij met haar vrijwilligers. Wisseling van de wacht. Daniëlla gaat met pensioen. Winnifred Bastian Nadjezjda van Ittersum. 8 oktober t/m 26 oktober. Schilderijen, aquarellen en keramiek.
Artishock Part of Art Shopping in Groningen.
Artishock Part of Art. Artishock Part of Art. Artishock en Part of Art zijn twee naast elkaar gelegen winkels. Voor vrouwen met een passie voor mode! Ruim dertig jaar een hotspot in Groningen Marie Claire, ELLE, met meer dan twintig internationale merken.
Expositie Carla de Kievid in Arti-Shock Haagmedia.
Expositie Carla de Kievid in Arti-Shock. Kunstenares Carla de Kievid exposeert in Arti-Shock onder de titel Moment in de tijd. Met een installatie en een dertigtal schilderijen laat de kunstenares haar ideeën zien over het begrip tijd en het bestaan van herinneringen.
Home.
Hart voor film. Om het Kroonjaar van Artishock mee te vieren, organiseert het Filmhuis in november drie projecten vanuit het thema Hart voor Film. We richten onze blik daarbij vooral naar buiten en hopen met het medium film veel harten te bereiken.
Artishock LovestoHAVE.
Onderstaand enkele van de merken die je bij Artishock vindt. Openingstijden op zondag gelden alleen op de eerste zondag van de maand! Voert onder andere de volgende merken. Citizens of Humanity. Diane von Furstenberg. Via Roma 15. To do don'ts.'
Artishock en Part of Art, winkels voor exclusieve dameskleding in Groningen.
Bij het exclusieve Part of Art gevestigd in een sfeervol zeventiende eeuws pand vindt men onder andere de merken Filippa K, Turnover, High, Annette Görtz, Isabel de Pedro, Alpha Studio, Cambio, shawls van Becksöndergaard, tassen van My Paper Bag en de perfecte snit van MLCollections. Artishock en Part of Art zijn twee naast elkaar gelegen en onderling verbonden boetieks, in het centrum van de stad Groningen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Artishock Events Marketing IDEA.
Dit geheel aan activiteiten wordt vervolgens door het operationele team van Artishock planmatig ingezet als marketing tool voor het bereiken van een langere termijn doelstelling. Bij Artishock events marketing is het organiseren van een event nooit een doel op zich, maar juist een krachtig instrument voor elke communicatieboodschap.
Artishock Luxe en Exclusieve mode voor dames en heren.
MONCLER x OFF-WHITE. Flashback: Dinner of Desire. Schrijf je in en ontvang het Artishock Magazine in je mailbox. Dit is geen geldig e-mailadres. Volg ons op social media. Openingstijden en adres. 31040 244 63 26 NL. 2017 copyright Arti-Shock Design B.V.
Culturele Vereniging Artishock Wikipedia.
Bluesnight Artishock organiseert maandelijkse optredens van blues artiesten uit binnen en buitenland.; Filmhuis Artishock verzorgt wekelijks op maandagavond en zondagavond filmvoorstellingen.; Dance-In organiseert discoavonden voor de leeftijdsgroep 35-58.; Artishock Exposities presenteert maandelijkse exposities van kunstenaars uit Soest en wijde omgeving en organiseert passende activiteiten.;
Augmented Reality bedrijf in Nederland Augmented Reality Mixed Reality en en Virtual Reality Dordrecht Rotterdam Amsterdam Utrecht NL.
De mix van Augmented Reality met andere interactieve media biedt ongekende mogelijkheden als het gaat over innovatie in beleving of het functioneel toepassen ervan. ArtiShock is nominated for the New" Heroes Award" Rotterdam 2016! Check Facebook: ArtiShockAR like us? Get in touch with Artishock.
Artishock events marketing Interactive Studios.
In samenwerking met Artishock hebben we voor diverse evenementen Deliveryboy ingezet om digitale nieuwsbrieven te versturen voor onder andere: De week van de Smaak, Saskia Vugts, Ricoh Vestingloop en Erasmus Festival. Uiteraard maakt Artishock voor haar eigen nieuwsbrieven ook gebruik van het systeem.

Contacteer ons